«Мултифасетен поглед върху детското развитие» на 5-6 април 2013г в гр. Пловдив

Заповядайте на интердисциплинарна научна конференция
«Мултифасетен поглед върху детското развитие»
на 5-6 април 2013г в гр. Пловдив
Целта на конференцията е да се прехвърлят мостове между различните области на знанието, ангажирани с изучаване на нормалното и абнормно детско развитие. Лекторите ще бъдат специалисти по анатомия, биология, генетика, детска неврология, детска психиатрия, психология и педагогика. Организира се от Медицински университет –Пловдив с участието и на лектори от Университет -Париж-Юг, Медицински университет-София, Софийски университет „Климент Охридски” и Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”. Предвидена е и „Трибуна на младите учени”.
Конференцията е предназначена за млади лекари, студенти по медицина, психология и педагогика, специализанти, докторанти, педиатри, невролози, психиатри, общопрактикуващи лекари, психолози и педагози. Включена е в календара на Българската педиатрична асоциация (http://pediatria-bg.eu/) и на Дружеството по детска неврология, психиатрия и психология на развитието (http://childneuropsych-bg.com/).
Освен вълнуващи знания и нови приятелства Вие ще получите и чудесна възможност да се запознаете с архитектурните новости и да вдъхнете неповторимата атмосфера на калдъръмите по тепетата на Стария град.
Конференцията ще се проведе в новия модерен Аудиторен комплекс на Медицински университет-Пловдив на бул. „Васил Априлов” 15а.
Таксата за участие в конференцията е 12 лв. за студенти и 20 лв. за лица с висше образование. Плаща се на място при регистрацията.
Ресторант „Мегдана” ще има грижата да ни храни и весели вечерта на 5 април 2013. Първите 100 подали заявка за участие в конференията и вечерята, получават безплатна вечеря при регистрацията.
Организирано е настаняване в хотел „Алианс”, който се намира на 5 мин. път пеша от университета (http://alliancehotel.com/) и в хотел „Експо” (http://www.expo-hotel.com/index.html), до който се стига след около 10 мин. приятна разходка през парка Бунарджика. Хотелските разходи на първите 50 подали заявка за участие и направили регистрация в хотел до 5.3.2013 се поемат от организаторите.
Очаквайте повече информация на уебсайта на Медицински университет-Пловдив (http://meduniversity-plovdiv.bg/bg/nauchnata-deinost/nauchni-iziavi).
При желание за участие моля, попълнете приложената заявка – тук !
Организатори:
проф. Иван Иванов и проф. Виктория Сарафян – МУ-Пловдив с помощта на Българската педиатрична асоциация, Дружество по детска неврология, психиатрия и психология на развитието и Hipp-България.


Предварителна програма може да намерите тук