Обмен с Грьонинген, Холандия

През април месец 2011 „Асоциацията на студентите медици – Пловдив“, ще организира обменна програма с „IFMSA Groningen“, които са идентична група на АСМ-Пловдив в медицинския университет в холандския град Гронинген.
Целта на обмена, т.н. „Twinning Projectе да опознате културата на страната, на която сте гост, да опознаете чуждата система на здравеопазване и не на последно място – да се запознаете и сприателите с нови хора и да се забавлявате.
Защо Twinning Project“ ?
Защото по време на обемена Вие ще имате  «близнак» – човек, който в продължение на 6 дни (02.04.2011 до 07.04.2011) ще гостува в дома Ви, ще посещавате заедно университет (по програма, специално организирана от АСМ-Пловдив при съгласуване с МУ-Пловдив), ще пътувате извън града, за да му покажете красотите на България.
След тяхното посещение в Пловдив – Вие ще заминете при своя „близнак” в Гронинген, Холандия от 29.04.2011 до 04.05.2011. Датите са избрани така, за да можете да станете свидетели на най-големия и най-интересния Холандски празник – QueensDay”. Там нашите колеги от медицинската студентска организация на Грьонинен ще изготвят програма за Вас. Ще ви покажат къде и как учат те, ще Ви покажат холандски обичай и нрави.
Кой плаща за това?
Ясно и просто е – Вие поемате разходите за престоя на „близнака” си в Пловдив, а той поема Вашия престой в Грьонинген – какво по-добро от това? Минимални разходи – максимално преживяване. Прекрасни две седмици и приятелство за цял живот само за 150 лева!!!
Няма какво да чакате – заявете желанието си за участите до 05.03.2011 (събота) заедно с кратко описание:
1)      Курс на обучение
2)      Ниво на владеене на английски език
3)      Какви други езици говорите и на какво ниво
4)      Успех от предходните 2 семестъра
На същия адрес може да задавате и всякакви въпроси!