Първоюнски купон

 

И тази година имаме удоволствието да Ви поканим да присъствате на поредната ни благотворителна творческа инициатива – „Детска работилничка“ , организирана от
Община Пловдив
Национален алианс на хора с редки болести
Асоциация Муковисцидоза
Асоциация на студентите медици- град Пловдив
Национална художествена гимназия „Ц. Лавренов; град Пловдив
В прекрасният ден – 1 юни от 10.00 на Площадчето срещу Джумаята, посветен на най-голямото щастие – „НАШИТЕ ДЕЦА“, организираме един уникален, пъстър и забавен кът, в който ще предложим на децата Ви свободата да творят, майсторят и създават свои шедьоври!
Под нашата весела шатра ще ги очакват гипсови фигурки на известни анимационни герои, които ще оцветяват с помощта на какички-художнички!
За останалите сръчни ръчички ще има отделен кът, пълен с пъстри мъниста и камъчета, от които младите творци ще си изработят гривнички и герданчета.
И какъв купон без музика, естествено, безспирни детски песни… и танци може би?!
Тази година сме помислили и за Вас ,мили родители, като ученици от Националната художествена гимназия „Ц. Лавренов“ ще рисуват портрети на дечицата Ви, за спомен от прекрасния ден!
2013 година акцията ни е част от мащабната инициатива „Муковисцидоза – да добавим живот!
Средствата от всички отделни акции се добавят към тази инициатива и ще се използват за закупуване на скъпоструващи кислородни концентратори, които Асоциация „Муковисцидоза“ ще предостави на нуждаещите се пациенти.
Ние бихме искали да обясните на вашето дете, че участвайки в творческия кът и купувайки си нещо от него, ще помогне на друго дете, което се нуждае от апарат за дишане!
Нека заедно научим децата си на съпричастност и благородство и това да стане под формата на игра!!!

https://www.facebook.com/events/557282640990179/