„Ти нямаш нужда от тях, те имат нужда от теб“

Асоциация на студентите медици – гр.Пловдив и Коалиция за живот без тютюнев дим организират кампания, посветена на световния ден против тютюнопушенето – „Ти нямаш нужда от тях, те имат нужда от теб“
Кампанията е в подкрепа на пълната забрана за тютюнопушене на обществени места, но се фокусира върху един от най-малко засяганите аспекти на проблема с тютюнопушенето: скритото влияние на тютюневата индустрия. 
Действие на кампанията:
Кампанията стартира с пресконференция по повод 31 май – Световния ден без тютюнопушене. Плакатите, стикерите и банерите водят хората до лендинг страница с повече информация по темата. Хората споделят снимки и информация в своите фейсбук, туитър и други социални мрежи. Получава се вирусно разпространение. Ако до вас достигне информация за някаква част от кампанията, значи кръгът на действие се е завъртял изцяло и се е затворил. Кампанията действа!Ако някой се замисли и намали цигарите или спре да пуши, кампанията е успешна!
Стикери на кампанията ще бъдат раздавани в Mall – Plovdiv  на 31.05.2013г. от 16.00 часа, а също така в МУ- Пловдив и ПУ – Паисий Хилендарски.