32-ра есенна Национална среща на АСМБ


За 32-рата есенна Национална среща на АСМБ над 370 студенти-медици посреща Асоциацията на студентите по медицина – Пловдив от 03 до 05 ноември 2017

„Тази есен всички пътища водят към … Пловдив“ – това е мотото за 32-та есенна Национална среща на Асоциацията на студентите по медицина в България (АСМБ), която ще се проведе в МУ – Пловдив от 03 до 05 ноември 2017 година.
От 18.30 часа на 3-ти ноември в Първа аудитория на Аудиторния комплекс на Медицински университет – Пловдив официално ще бъде открит студентският форум с „кодовото“ оперативно название „Среща-032“ – резултат от съвпадението на поредността на събитието с телефонния код на град Пловдив и логичното домакинство на Асоциацията на студентите-медици в Пловдив (АСМ – Пловдив).

Програма на събитето

АСМБ
АСМБ

Регистрираните участници за „Среща – 032“ до момента (02.11.2017) са 378. Те ще имат възможността да бъдат част от едно страхотно преживяване в голямото семейство на АСМБ и да се потопят в приятелската атмосфера, създадена от колективния дух на студентите-медици от МУ – Пловдив и от сродните медицински университети/факултети във Варна, Плевен, София, Стара Загора.
АСМБ
АСМБ

В рамките на 32-рата Национална среща студентите-медици от всички факултети в страната ще могат да се запознаят и общуват в академичната атмосфера на Аудиторния комплекс на МУ – Пловдив, да обогатят своите практически умения чрез различни работилници, да подпомогнат своето личностно развитие с участие в редица тренинги. Ще бъдат дискутирани важни проблеми за студентската общност, тематично ориентирани по шестте направления, в които се развива и работи АСМБ – Медицинско образование, Обществено здраве, Репродуктивно здраве и СПИН, Човешки права и мир, Научен и Професионален обмен.