5 години успешни практики в Хемоглобинопатиите

„Асоциацията на студентите медици – Пловдив” (АСМ-Пловдив) и Организация на Таласемиците в България (ОТБ) имат удоволствието да Ви поканят на открит обучителен семинар за рядкото заболяване- Таласемия Майор на 15.05.2012 (вторник) от 16.00 часа в 5 аудитория от Аудиторния комплекс на Медицински университет-Пловдив .

Ще се запознаете с информация за заболяването, неговата специфика, напредъкът и постигнатите успехи в лечението му през последните 5 години в България. Нуждата от кръв и важността на кръводаряването, проблемите и перспективите през погледа на специалиста и пациента.

Семинарът е насочен към студенти по Медицина от всички курсове на Медицинските университети. Част от информационната кампания по повод 8ми Май (Международен ден на Таласемията ) и пет години от основаването на Организация на Таласемиците в България.

За Вас гост лектори ще бъдат:
Проф. Стефчо Горанов, Национален консултант по Клинична хематология и Началник клиника по Хематология – УМБАЛ Свети Георги ЕАД-Пловдив;
Проф. Румен Стефанов-Декан на Факултет по Общественно здраве, Медицински университет-Пловдив, Директор на Информационен Център за Редки болести и лекарства сираци
Драгомир Славев-Председател на ОТБ

Очакваме Ви.

За допълнителна информация:
За ОТБ: Драгомир Славев 0886 839 195
За АСМ-Пловдив : Елеонора Христова 0883606750