8-ма Международна медицинска научна конференция

МУ-Плевен Ви кани на ежегодната 8-ма Международна медицинска научна конференция, която ще се проведе в периода 16-20 октомври, 2023г. Целият ден на 20 октомври 2023г. (петък) е отделен за участие на DHI Cluster, а темите в рамките на програмата следва да се фокусират върху Телемедицина и решения, базирани на AI/ML.

Конференцията цели да събере на едно място водещи експерти и лидери на мнение в областта на здравеопазването и медицината, които да споделят с аудиторията (бъдещите лекари и студенти) знанията и опита си. Тъй като конференцията е международна, участие ще вземат и български, и чуждестранни лектори, затова официалния език на провеждане ще бъде английски.

Подобна възможност е в синхрон с нашата стратегия за стимулиране на сътрудничеството между индустрията, бизнеса и академичната среди и в тази връзка ще се радваме да се включите програмата на събитието.

Форматът на провеждане включва 4 панела, които са структурирани с keynote презентации (15-20 мин) и панелни дискусии (60 мин), в рамките на които всеки участник ще има възможност да представи конкретна тема за около 5 мин, а след това да я доразвие в рамките на разговора с други 5-6 участника.

Предвид международния характер и медицинската аудитория на събитието, би било добре да позиционираме и международни партньори на организацията ни и компаниите, затова ви приканваме да помислите за лектори на keynote презентациите, ваши колеги, лекари с които работите, както и международни експерти, които смятате, че ще добавят стойност към темите и ще могат да ни позиционират като развита международна общност от експерти.

След като получим вашите предложения, ще се свържем с обратна връзка, за да организираме панелите съгласно вашата експертиза и формата на събитието. Темите, които са заложени са първоначални и могат да бъдат доразвити и/или модифицирани. По отношение на keynote презентациите, ще направим последващи срещи за доуточняване на детайлите, така че да имаме максимална стойност за програмата.

Предвид широката тема и надяваме се интерес за участие, за улеснение на организацията, изготвихме регистрационна форма, с която да заявите участие, да се запознаете с рамката на програмата и да предложите конкретна тема, с която бихте се включили.