Алианс на българските акушерки организира XI-та „Академия за акушерки“Покана

Уважаеми колеги, представители на Академичната общност,
През 2023 г. със своите събития АЛИАНС НА БЪЛГАРСКИТЕ АКУШЕРКИ обръща поглед към студентите избрали акушерството за своя професионална реализация. Сдружението се стреми да подкрепя студентите и да им даде поле за изява на различни форуми за акушерки на национално и международно ниво.

АЛИАНС НА БЪЛГАРСКИТЕ АКУШЕРКИ организира XI-та АКАДЕМИЯ ЗА АКУШЕРКИ, която ще се проведе в гр. Русе от 03 до 05 ноември 2023 г. в Гранд хотел Рига. Събитието ще събере на едно място акушерки от цяла България и специалисти, посветили се на грижата за женското и детското здраве, за да обменят опит и добри практики под наслов “Профилактика на женското здраве. Ролята на акушерката в болничната и извънболнична помощ.”

Академията ще започне на 03.11.2023 г. със Студентски форум. В рамките на няколко часа преди официалното откриване, ще се проведе презентационен панел, модериран от студенти.

Управителния съвет на АЛИАНС НА БЪЛГАРСКИТЕ АКУШЕРКИ взе решение да награди завършилите през 2023 г с най-висок успех акушерки от всички медицински университети в страната. За тази цел, разчитаме на вашето съдействие да ни изпратите данни за контакт, за да се свържем и да я поканим на награждаването / трите имена, ел. поща или телефон/. На отличилите се млади колеги ще заплатим такса участие, настаняване и Гала вечеря. Информацията може да изпратите на адрес [email protected] до 20.09.2023 г.

На форума ще присъстват и студентите, наградени в конкурса за есе „Защо избрах да бъда акушерка“, проведен на 05.05.2023 г..

За нас ще е удоволствие ваши студенти от специалност „Акушерка“ заедно с техни преподаватели да участват във форума с презентация в секцията за студенти на 03.11.23 г.. Събитието ще даде възможност за споделяне на опит и добри практики от преподаватели, студенти и практикуващи акушерки. Очакваме заявките ви за участие и темите на студентите, които биха взели участие.

Предлагаме възможност на организиран щанд с печатни издания – книги, учебници, помагала, да предоставите и издания вашите Медицински университети, които биха могли да се закупят от проявилите интерес студенти и колеги от цялата страна.

За да заявите участие в Академия за акушерки 2023 г., последвайте линка

Повече информация за събитието можете да намерите в сайта на АЛИАНС НА БЪЛГАРСКИТЕ АКУШЕРКИ

От Управителния съвет на АБА с председател Павлина Герина

E-mail: [email protected]
Web : www.midwivesbulgaria.org