Безплатен уебинар английски език по повод най-новият Рисърч инструмент „Researcher Workspace“

Ние от Iris.ai предлагаме Рисърч инструменти под формата на Изкуствен Интелект, подходящи за учени, студенти, библиотекари, професори и всички, които имат нужда от по-ефективни методи за проучване – откриване на точната Научна информация, нейното анализиране и разбиране. Това е вече възможно с AI технологии от последно поколение.

На 28ми Април (Четвъртък) от 10:00, ще проведем безплатен уебинар английски език по повод най-новият Рисърч инструмент „Researcher Workspace“, който е предназначен да помага на Библиотеките и Университетите в тяхната мисия за научни проучвания и иновативност. С голямо удоволствие ще ви демонстрираме новата AI платформа, която може да автоматизира процесите на:
• систематично Literature Review
• автоматизирано обобщаване на текстове
• автоматизирано извличане на конкретна информация/данни от избрани източници
• и други
Вие и вашите колеги сте добре дошли да се присъедините в този уебинар и ако желаете да споделите личния си опит с колеги от цял свят. Точно така, в този уебинар ще участват топ университети и големи библиотеки от Европа и другите континенти.

Направете своята регистрация за уебинара на този линк: Webinar – AI in Academic Libraries: Iris.ai presents the brand new Researcher WorkspaceЩе ви очакваме с нетърпение!

Поздрави от екипа на Iris.ai,
+359 887 3999 06