Международна научна конференция – 22-24 юни 2022, спа хотел „Калиста“

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в Международна научна конференция „Мултидисциплинарен подход за осигуряване нормалното функциониране на здравните и обществени системи при пандемични вълни“, която ще се проведе в периода 22-24 юни 2022 г. в хибриден формат – присъствено в спа хотел Калиста, Старозагорски минерални бани, и онлайн посредством платформата Zoom.

Съорганизатори на форума сме екип на проект № КП-06-ДК-2-7/2021 г., финансиран от ФНИ с базова организация ПУ „Паисий Хилендарски“, Медицински колеж към Тракийски университет – Стара Загора и Асоциация на младите учени. Научният форум обединява учени от сферата на медицинските и обществените науки, като основната му цел е да бъдат идентифицирани и дискутирани възможностите за ранно овладяване на кризисни ситуации, произтичащи от пандемии, както и предприемане на успешни пост-кризисни мерки.

Англоезичните текстове ще се публикуват в Trakia Journal of Sciences, ISSN 1312-1723 (print), ISSN 1313-3551 (online). Докладите на български език ще бъдат публикувани в сборник „Иновации и конкурентоспособност“, ISSN 2738-7534 (Print), ISSN 2738-8018 (Online). И двете издания са индексирани във вторични бази данни.

Повече информация, срокове и изисквания може да намерите на сайта на конференцията https://conf.prowis.online/

доц. д-р Мина Ангелова,
председател на Организационния комитет