Международната онлайн конференция по повод 20-годишнината на Катедра по Пародонтология и ЗОЛ

Международната онлайн конференция „Пародонтология&Приятели“ е събитие, организирано от Катедрата по Пародонтология и ЗОЛ, Факултет по дентална медицина и Център „Продължаващо обучение в денталната медицина“ към Медицински университет – Пловдив.
Този форум е посветен на 20-годишнината от основаването на Катедра „Пародонтология и заболявания на оралната лигавица“. В него участие ще вземат лектори от Русия, САЩ, България. Конференцията е акредитирана за квалификационната програма по ПМОЛДМ на БЗС. Вярваме, че ще тя ще обогати професионалното Ви развитие и опит и ще Ви достави удовлетворение.
Станете част от това събитие:
1. След като последвате линка за регистрация https://wstream.eu/bg/event/34/, Ви излиза диалогов прозорец, от който трябва да направите избор /Лекар по дентална медицина или студент/.
2. Задължителна регистрация, като попълните стриктно всяко едно от полетата. Посочвате реален E-mail адрес и ЛПК/Ф№.
3. На посочения от вас E-mail, ще получите съобщение, в което е посочена банкова сметка за заплащане и номера на регистрацията. Моля използвайте този номер като основание за плащането.
4. След успешно плащане и потвърждение на регистрацията ще получите email. Линкът за гледане ще получите в деня на самото събитие на същия този email адрес.