Movies & Medicine – 04.04.2013 в 4та Аудитория

„Да помогнем на Светлана да оздравее от болестта – левкемия! ”
Movies & Medicine
– 04.04.2013 в 4та Аудитория от 17.00 часа

Асоциацията на Студентите Медици – град Пловдив (АСМ-Пловдив) и Студентски съвет на МУ- Пловдив, съвместно със Студентски съвет на ПУ организират образователна кампания под надслов „Да помогнем на Светлана да оздравее от болестта – левкемия! ”

23 годишното момиче се нуждае от незабавна животоспасяваща операция на мозъка и трансплантация на костен мозък.Тежко е да гледаш Светлето. Болестта мълчеше 2 години и Светлето беше като повечето студенти на нейната възраст – ходеше на лекции, караше се с гаджето, правеше си страхотни маникюри и чакаше за донор.
Но за последния 8-ми декември много се натъжи, защото трябваше да остане в болницата за изследвания и нова терапия. Болестта се разрази. Появи се като тумор в мозъка. На такова място е че неврохирургичната интервенция е 100% рискова. Единственият шанс е радиохирургична операция и лечение в Анадолския медицински център „Джон Хопкинс” в Турция, за целта са необходими 8 хил.евро.
„Да помогнем на Светлана да оздравее от болестта – левкемия! ” е благотворителна кампания – Movies & Medicine за набиране средства за операция на Светлана от нейните връстници – студентите на гр. Пловдив. Какво е Movies & Medicine ? Присъедини се и разбери! Нека си направим кино в МУ-Пловдив! Ако незнаеш, какво е Левкемия, присъедини се и разбери! Заповядай на нашето събитие и стани съпричастен с болните от Левкемия! Дари своите 2 лв. вход и с тях, ти ще помогнеш за един живот. Събраните средства ще бъдат използвани за Светлана Килявкова.                       
 
Дарения на IBAN: BG77 CECB 9790 1087 6209 00
Титуляр: Светлана Килявкова
Централна Кооперативна Банка
paypal: [email protected]