Оферта за студентския празник – планински център „Цигов Чарк“

Оферта за студентския празник

Планински център „Цигов Чарк“ 

  01

Рехабилитационната база на Медицински университет – гр. Пловдив е разположена в планинския курорт „Цигов Чарк”. Тя е ситуирана на внушителните 1150 м. надморска височина, между туристическите центрове Велинград и Батак, на примамлива близост до язовир Батак. 

Рехабилитационна база „Цигов Чарк” разполага с 28  обновени стаи със собствен санитарен възел, /от които 14 със спалня и 14 с по две легла – максимална запълняемост до трима студенти в стая/ дневен бар, сауна, фитнес и конферентна зала. В двора до самата база има 4 бунгала с възможност за настаняване до 10 студента и изградено барбекю с камина. 

Цената за 1 нощувка е 15 лв. Предлага се осигурено трикратно хранене на ресторантски начала с богато и здравословно меню, като храната се заплаща на място, с предварителна заявка по желание от страна на студентите. 

Медицински университет – Пловдив очаква студенти на университета за 8.12.2015г., като настаняването може да започне от 7.12.2015г. на обяд.

Списъците с имената и фак.№ на желаещите да ползват почивната база за празника трябва да бъдат заверени в „Учебен отдел” и предадени в счетоводството – Ректората, ет.2,  тел. 032 602-606

ОФЕРТА ЗА СТУДЕНТСКИЯ ПРАЗНИК

                                             

Планински център „Цигов Чарк“ 

phoca thumb l 01 

     

Рехабилитационната база на Медицински университет – гр. Пловдив е разположена в планинския курорт „Цигов Чарк”. Тя е ситуирана на внушителните 1150 м. надморска височина, между туристическите центрове Велинград и Батак, на примамлива близост до язовир Батак. 

Рехабилитационна база „Цигов Чарк” разполага с 28  обновени стаи със собствен санитарен възел, /от които 14 със спалня и 14 с по две легла – максимална запълняемост до трима студенти в стая/ дневен бар, сауна, фитнес и конферентна зала. В двора до самата база има 4 бунгала с възможност за настаняване до 10 студента и изградено барбекю с камина. 

Цената за 1 нощувка е 15 лв. Предлага се осигурено трикратно хранене на ресторантски начала с богато и здравословно меню, като храната се заплаща на място, с предварителна заявка по желание от страна на студентите. 

Медицински университет – Пловдив очаква студенти на университета за 8.12.2015г., като настаняването може да започне от 7.12.2015г. на обяд. лв. Списъците с имената и фак.№ на желаещите да ползват почивната база за празника трябва да бъдат заверени в „Учебен отдел” и предадени в счетоводството – Ректората, ет.2,  тел. 032 602-606