Oнлайн лекцията на проф. Антоан Флао, директор на Висшата школа за обществено здраве в Цюрих и на Института за глобално здравеопазване към Медицинския факултет на Женевския университет.

Международният съвет на Деканите на франкофонските медицински факултети CIDMEF, в сътрудничество с Пулмологично дружество / Франкофонско пространство за пулмология SPLF/EFP организират видеоконференции на френски език по актуални проблеми, свързани с медицината и здравеопазването. 20 медицински факултета и близо 400 специалисти редовно участват в онлайн-събитията, които се провеждат на всеки две седмици.

На 23 април 2020 г. от 17:00 ч. българско време през платформата Teams MS ще може да се проследи онлайн лекцията на проф. Антоан Флао, директор на Висшата школа за обществено здраве в Цюрих и на Института за глобално здравеопазване към Медицинския факултет на Женевския университет.

Лекцията ще бъде на френски език, на тема: « Le point sur l’épidémiologie du COVID-19 : le rationnel derrière les différentes interventions et les conditions du déconfinement (critères et modalités) »

Връзка към платформата: – suivre la visioconférence en direct