Отчетно-изборно събрание на МНД „Асклепий“ при МУ – Пловдив

Уважаеми колеги,

От името на УС на МНД „Асклепий“ при МУ – Пловдив имаме честта и удоволствието да Ви поканим на Отчетно-изборно събрание на 05.04.2022, вторник от 16:00ч. Събранието ще се проведе в платформата ZOOM, ето и детайли за срещата:

https://zoom.us/j/98338169219
Meeting ID: 983 3816 9219

Мандатът на това ръководство изтича, необходимо е да се избере нов председател, както и да се гласуват кандидатури за нови членове на УС. Дневният ред на събранието ще включва 2 основни точки:

1. Отчет на досегашния председател на Дружеството – д-р Петър Димов, дм за дейността през изминалите 2 години.
2. Избор на нов председател на МНД „Асклепий“ („Нов“, тъй като д-р Димов е бил два поредни мандата в УС и, според Устава, няма право да продължи), както и избор на членове на УС на МНД
„Асклепий“ за следващите 2 години.

Поканени да присъстват на презентирането на отчета са абсолютно всички, които проявяват интерес! Дейноста на Младежкото научно дружество не е тайна, напротив, колкото по-публична и популяризирана е тя, толкова по-добре ще работи самото Дружество и по-лесно ще изпълнява целите си. В гласуването могат да участват редовни и почетни членове, които, според официалната статистика, наброяват общо 91 души към момента.

Използваме случая да напомним на всички, че от 08-10.04.2022 ще се проведе и ежегодната конференция Наука и Младост 2022, която също ще бъде в онлайн среда. Приканваме всички желаещи да се включат да следят за информация относно отделните сесии, линкове за присъединяване и др., както и да се регистрират официално в сайта на Дружеството и да платят таксата участие на касата на МУ.

Припомняме също, че краен срок за подаване на предложения за дневен ред на Общото събрание е 7 дни преди насрочената дата, т.е. 29.03.2022.
Бъдете здрави и успех!

От Управителен съвет на МНД „Асклепий“