Открита лекция на д-р Александър Симидчиев, Медицински директор на ЦЕДО на тема „Възможности за интерактивно дистанционно обучение в МУ-Пловдив“

Скъпи колеги,
с радост обявяваме първото събитие от серия обучения за развитие на иновативни дигитални умения за преподаване в МУ-Пловдив:
открита лекция на д-р Александър Симидчиев, Медицински директор на ЦЕДО на тема „Възможности за интерактивно дистанционно обучение в МУ-Пловдив“.

Лекцията ще се проведе на 29.09 (вторник) – 16:30 часа в VIII Аудитория на Аудиторен комплекс (бул. Васил Априлов 15А), както и симултанно, под формата на уебинар по MS Teams.
Събитието ще бъде записано и достъпно за всички в MS Stream и ще бъде достъпно в канала на ЦЕДO.
Събитието ще се проведе в съответствие с епидемичната обстановка в страната, поради което се местата в залата са ограничени до 80. За да запазите своето място, попълнете регистрационната форма.

Темата обхваща възможностите за повишаване на ангажираността на студентската аудитория чрез средствата, достъпни за преподавателския състав на МУ-Пловдив.
Лекцията ще продължи 30-35 минути и ще представлява нелинейна (разклонена) презентация, която ще бъде интерактивна – както с участниците в залата, така и с тези, които ще участват онлайн. Носете смартфон (BYOD), по възможност с инсталиран четец на QR-кодове, любопитство и желание за превръщане на МУ-Пловдив в лидер при ползване на дигиталните обучителни технологии за медицинското образование в Европа!

Тази лекция е част от цялостната стратегия за повишаване на квалификацията на преподавателския състав на МУ-Пловдив. С планираните следващи лекции, семинари, демонстрации, обучения и материали, се стремим да надградим съществуващите практики, за да затвърдим водещата позиция на МУ-Пловдив в приложението на дигиталните обучителни технологии в медицинското образование в Европа. Очаквайте повече информация за тях скоро!

Очакваме ви!
Екипа на ЦЕДО