Пловдивски зимни ендокринни дни в МУ – Пловдив

Пловдивските зимни ендокринни дни стартираха през 2020 г. и поставиха началото на поредицата от събития, с които Медицинският университет – Пловдив отбеляза своя 75-годишен юбилей. Това научно събитие беше проведено с голям успех и посрещнато с интерес както от академичната общност на МУ – Пловдив, така и от другите медицински университети в страната.

С цел продължаване на прекрасната инициатива и превръщането на Пловдивските зимни ендокринни дни в традиционно научно събитие, организирано от Катедра по Ендокринология, под егидата на МУ – Пловдив, този форум ще се проведе и тази година, въпреки настоящата епидемична обстановка.

Пловдивските зимни ендокринни дни 2021 година ще бъдат под формата на уебинар в 2 сесии на тема „Заболявания на костния и минералния метаболизъм“.

Предвижда се съвместно участие на академични преподаватели от Катедрата по Детски болести на МУ – Пловдив. Гост лектор ще бъде проф. Михаил Боянов от Медицински университет – София.

Пловдивските зимни ендокринни дни ще се проведат на 13.02.2021 г. (събота) от 09.00 ч. до 13.30 ч., дистанционно през платформа zoom. Webinar ID 985 0758 5743.

Линк за регистрация:
https://zoom.us/webinar/register/WN_nk8-uvuDQv2JlpCPg1TqLQ