Покана за прожекция на документалния филм КОД: ЖИВОТ на 26 юли 2023 г. от 18:00 ч. в Аула Магна

ЗА СЪБИТИЕТО

Български клъстер за дигитални решения и иновации в здравеопазването и Медицински университет – Пловдив

имат удоволствието да Ви поканят на прожекция на документалния филм КОД: ЖИВОТ, която ще се състои на 26 юли 2023 г. от 18:00 ч.
в Аула Магна, Факултет по Дентална Медицина, МУ-Пловдив (бул. Христо Ботев №3)

Как дигиталните технологии вече променят нашата здравна система?

Български клъстер за дигитални решения и иновации в здравеопазването и Медицински университет – Пловдив

имат удоволствието да Ви поканят на прожекция на документалния филм КОД: ЖИВОТ, която ще се състои на 26 юли 2023 г. от 18:00 ч. в Аула Магна, Факултет по Дентална Медицина, МУ-Пловдив (бул. Христо Ботев №3)
Как дигиталните технологии вече променят нашата здравна система?
Защо всеки един от нас трябва да е част този процес?
Продукцията фокусира вниманието на широката общественост върху дигиталната трансформация на здравеопазването. Чрез силата на филмовото изкуство искаме да Ви представим на достъпен език значението на технологиите в създаването на по-устойчива здравна система в полза на хората.
Филмът събира на едно място дигитални здравни експерти и лидери на мнение в лицето на проф. Иво Петров, д-р Александър Симидчиев, д-р Радослав Мангалджиев, д-р Бойчо Бойчев, Радой Павлов, доц. Рада Маркова, пациенти и др. Участниците във филма представят различните перспективи на проблемите в здравеопазването и възможностите, които технологиите предоставят за разрешаваното им. Действието във филма очертава пътя на пациента и дава различни гледни точки в подкрепа на дигиталната трансформация на здравната система.
Входът е свободен, но предвид ограниченията на залата, се изисква предварителна регистрация.

Очакваме ви!
26 юли 2023 г.
18:00 часа
ула Магна, Факултет по Дентална Медицина,
МУ-Пловдив (бул. Христо Ботев №3)

БЕЗПЛАТЕН БИЛЕТ

Български клъстер за дигитални решения и иновации в здравеопазването
е неправителствена организация, която подкрепя дигиталните решения в България, чрез изграждането на предприемаческа екосистема за колаборация между всички заинтересовани страни в сектора.
През последната година и половина, Клъстерът активно подкрепя своите членове и насърчава развитието и интегрирането на дигитални решения в страната, в търсене на цялостен подход за дигитализиране на здравния сектор.
www.dhicluster.bg