Поради изключителния интерес към 11 Международен медицински конгрес на ЮЕМФ, срокът за регистрация на участниците е удължен до 30.08.2022г.

Banner-SEEMF-BG-2022

Oстават 15 дни до 11-тия Международен медицински Конгрес на Югоизточно- европейския Медицински Форум – гр. Пловдив и Смолян, 07-11.09.2022г. Конгресният център на Международен панаир гр. Пловдив събира водещи специалисти от Европа и Света.

Своето участие в 11-тия конгрес на Югоизточно-европейски Медицински Форум вече са потвърдили официални неправителствени организации, представители на българските държавни и местни институции и власти. Ще присъстват още: представители на Медицинските Асоциации от Югоизточна Европа, ръководители и членове на Световната Медицинска Асоциация, Европейския Форум на Медицинските Асоциации, Постоянния Комитет на Европейските лекари и Европейският Комисар за Иновации, Изследвания, Култура и Образование – г-жа Мария Габриел.

Доклади в отделните панели ще бъдат изнесени от над 54 водещи университетски лектори, видни представители на медицинските академични среди, ръководители на лечебни заведения, здравни мениджъри от България и чужбина

11 Международен медицински конгрес на ЮЕМФ е акредитиран със 17/седемнадесет/ кредита от Европейския Акредитационен Съвет за непрекъснато медицинско образование.
Цялата информация за форума – предварителна програма, регистрация, и хотелско настаняване е достъпна на сайта на Югоизточно Европейски Медицински Форум: www.seemfcongress.com.

Югоизточно Европейски Медицински Форум притежава идентификационен код за публикуване (ISBN).

Поради изключителния интерес към събитието срокът за регистрация на участниците е удължен до 30.08.2022г. и ние ще разчитаме на Вашата подкрепа и съдействие да поканите колеги за участие с научни доклади и/или постери, както и за участие в дискусията по време на кръглата маса, на която комплексно ще анализираме проблемите на действащия модел на българското здравеопазване, ще очертаем глобалната значимост на общественото здраве, като ключов фактор за качеството на живота и бъдещатата съдба на човечеството.

Регистрационната такса за участие включва:
– Участие във всички научни заседания на Конгреса
– Конгресни материали;
– Официален коктейл;
– Гала вечеря.

Участниците в конгреса ще могат да се насладят на културно-историческото наследство на град Пловдив – Европейска столица на културата 2019 година. Виртуозите от Виенската Филхармония ще открият събитието със своите изключителни изпълнения под открито небе в древния Античен театър в Пловдив. А на най-мистичното и величествено място в България – Родопите, участниците в конгреса ще могат да се насладят на космическия глас на великата Валя Балканска и на гайдарски състав “100 каба гайди”.

– 07 септември 2022г. – 20.00 ч. – Официално откриване на конгреса – коктейл Римски стадион гр. Пловдив;
– 08 септември 2022г. – 20.00 ч. – Официална гала вечеря и награждаване на участниците;
– 09 септември 2022г. – 20.00 h. – Концерт на Виенска филхармония, Античен театър на Филипополис;
– 10 Септември 2022г. – Отпътуване за гр. Смолян, през Бачковски манастир и Пампорово. Концерт на оркестър „100 Каба гайди“ и космическата Валя Балканска;
– 11 септември 2022г. – Връчване на сертификати;
– 12 септември 2022г. – Отпътуване на делегатите.

За нас ще бъде чест да посрещнем Вас и Вашите колеги на Единадесети Международен Медицински Конгрес на ЮЕМФ, който ще се проведе в периода 7-11.09.2022г. в гр. Пловдив и Смолян, България.

Цялата информация за 11-тия Конгрес на Югоизточно-европейския Медицински Форум, начина и необходимите такси за регистрация, опциите за хотелско настаняване и пълната програма на събитието може да намерите на сайта на Югоизточно-европейски Медицински Форум: www.seemfcongress.com.

За повече информация и въпроси:
Телефон за контакт: +359 2 854 87 82
ел. адрес: [email protected]

NEW WEBSITE: WWW.SEEMFCONGRESS.COM