Сцената е Ваша – 2017

Асоциацията на афро-карибските студенти Ви кани:

СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ СЪБИТИЕТО
„СЦЕНАТА Е ВАША 2017“ !!!

Притежавате ли умение или талант, с които да се изявите??! А защо и да не СПЕЧЕЛИТЕ парична награда?! Победителят/победителите ще получат 250 лв.!!! Не пропускайте тази възможност!

Кога? Къде? 2 декември 2017 (събота), МУ – Пловдив, Аудиторен комплекс, 4-та аудитория, от 16:00 ч! Моля бъдете точни, тъй като разполагаме с ограничено време!

Добре дошли на всички талантливи студенти от МУ – Пловдив! Певци, музиканти, танцьори, актьори, разказвачи, поети …..! Какъвто и талант да имате – това е Вашият звезден шанс!

Освен наградата, сме приготвили и още много други изненади за участниците.
И още нещо! Участвайки, имате възможност да станете един от представителите на МУ – Пловдив в Националния студентски фестивал на Медицинските университети в България, който ще се проведе следващата година във Варна!

Това събитие е за ВСИЧКИ студенти – български и чуждестранни!

За да се регистрирате: изпратете съобщение във Facebook – Acs Plovdiv или на e-mail: ascplovdiv@gmail.com, или се срещнете с членове на екипа на Афро-карибските студенти, които ще бъдат пред университетската библиотека всеки ден от понеделник до петък от 12:00 до 15:00 ч. или попълнете кратък формуляр на http://bit.ly/2z4GfkK.

Билетите ще са налични за продажба от 30 октомври 2017 г! Побързайте, защото само първите 50 билета са на цена от 5 лв.!!! Стандартна цена на билетите – 7 лв.

„Сцената е Ваша 2017“ със сигурност ще е незабравимо преживяване!!!

Очакваме Ви!!!