Стипендии клуб Round Table 3 Пловдив 2023г

За поредна година клуб Round Table 3 Пловдив отпуска на студенти стипендии с цел да насърчи техни проекти, идеи или програми. Зa три стипендии-Първо място 5000 лв., второ място-3000 лв., трето място-2000лв., учредена в памет на основателя на клуба Димитър Анастасов, могат да кандидатстват млади хора от първи до последен курс на обучение от държавните висши учебни заведения на територията на града.

Единствено условие е да имат успех над 4,50 за последния семестър и да напишат кратка мотивация как и в какво биха инвестирали отпуснатите средства. Желаещите трябва да попълнят кратък електронен формуляр https://www.rt3plovdiv.com/ до 23 октомври 2023 г. Връчването на стипендиите ще се състои на официална церемония на 1 ноември – Деня на народните будители, в пиано бар „Синатра“.

Благодарение на стипендиите на клуба вече 22 години млади таланти от града под тепетата успяват да реализират част от мечтите си. Стипендианти през годините са един от най-успешните български каратисти – Валери Димитров, формация „Елика“, мозъчният хирург д-р Елизар Цветков, който използва сумата за специализация в Япония.