УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДЕН ОБРАЗОВАТЕЛЕН ФОРУМ – ICEF 2022

Медицински университет – Пловдив участва в 27-ото издание на международния образователен форум ICEF – International Conferences, Exhibitions and Fairs, провел се в Берлин от 30 октомври до 1 ноември. Престижното събитие събра на едно място представители на образователни институции и агенции от Европа и от целия свят. Броят на участниците тази година беше 1087.

Идеята на форума е да обедини усилията на висшите учебни заведения и агенциите, които с прецизно таргетиране ориентират студентите към подходящите локации и специалност за получаване на качествено образование.

Всеки от участниците имаше достъп до семинари, уебинари и презентации, на които се представяше актуална информация относно последните тенденции в глобалния образователен сектор.

Хиляди професионалисти от образователния бизнес бяха на форума с цел реализиране на ефективни партньорства и разширяване на мрежата с продуктивни контакти.

Реализираните от екипа на университета срещи, включващи презентиране на предимствата на обучението в МУ-Пловдив, бяха ориентирани основно към набиране на кандидат-студенти от Германия и други европейски страни.