Втори „Виртуален форум за образование и професионална реализация“ 2021

Отдел „Международно сътрудничество и проектна дейност“ към МУ – Пловдив има удоволствието да Ви информира за предстоящия втори „Виртуален форум за образование и професионална реализация“ 2021, организиран от Френския институт в България и Агенция Кампус Франс, който ще се проведе на 19 ноември от 10.00 до 19.00 ч. в електронна среда.

Форумът е насочен към франкофони и нефранкофони, и ще даде възможност за среща с представители на френски висши училища, университетски франкофонски програми в България и на френски компании в България.

3 тематични секции ще бъдат предложени на посетителите :

o Секция « Учебни заведения », където представители на френски висши учебни заведения,  както и на университетските франкофонски програми в България, ще информират за предлаганите учебни програми за академичната 2022/2023 година и свързаните с тях възможности за професионална реализация.

o Секция «Предприятия », където представители на френски компании в България ще се срещнат в индивидуални интервюта със студенти и дипломирани специалисти, за да им представят спецификата на стажовете и на работните позиции, които предлагат.

o Секция « Уебинари », където университетски преподаватели и експерти от професионалните среди ще изнесат конференции по въпроси, свързани с обучението във висши учебни заведения, както и за търсене на стаж или работа.

Участието във форума е безплатно. Необходима е регистрация в сайта:
http://bg.studyinfrancevirtualfairbalkans.com

Отдел МСПД / МУ – Пловдив,
в сътрудничество с Френския институт в България
и Агенция Кампус Франс