„Здравеопазването в Европейския съюз“


„Здравеопазването в Европейския съюз“
Граждански диалог с европейския комисар по здравеопазване и безопасност на храните Витянис Андрюкайтис

14 юни 2018 г. от 11:00 до 12:30 часа
Аудитория 3, Медицински университет, ПловдивПредставителството на Европейската комисия има удоволствието да Ви покани на публичен дебат с Витянис Аднрюкайтис, европейски комисар по здравеопазване и безопасност на храните и Даниела Дариткова, председател на Комисията по здравеопазване към 44-то Народно събрание. Водещ на събитието ще бъде журналистът Добрина Чешмеджиева.

С оглед мерките за сигурност каним гостите да бъдат в залата на събитието не по-късно от 10.45 часа. Събитието е със задължителна предварителна регистрация онлайн на следния линк: http://bit.ly/EUdialogues1406 , който ще бъде достъпен до 13 юни 2018 г (включително). Регистрационната форма ще остане отворена до достигане капацитета на залата.

Европейската комисия насърчава пряката комуникация между европейските комисари и гражданите. От януари 2015 г. досега са организирани над 500 диалога в над 160 града в Европейския съюз. По време на гражданските диалози участниците могат свободно да задават своите въпроси към участващия представител на Европейската комисия. Въпроси се приемат и онлайн, тъй като диалозите обикновено се излъчват на живо в интернет.

ОЧАКВАМЕ ВИ!