Информация от Университетската агенция на франкофонията AUF

Информация от Университетската агенция на франкофонията AUF

Онлайн лекции и уебинари

Университетската агенция на франкофонията AUF и Съветът на деканите на франкофонските медицински факултети и франкофонското Дружество по пулмология организират лекция на д-р Луи-Филип Буле на тема „Asthme et Covid“ / „Астма и Covid“. Лекцията може да се проследи директно на 14.01.2021 г. от 16:00 ч. (BG време) в платформата Team.

Проф. д-р Louis-Philippe Boulet е пулмолог в Института по пулмология и кардиология на Квебек към Университета „Лавал“. Според Expertscape, той заема четвърто място в света и второ в Канада в ранглистата на експертите по астма. https://cictrials.ca/people/louis-philippe-boulet/

Повече информация за събитието и връзка към лекцията: https://bit.ly/38zBoso

Франкофонската федерация по акушерство и гинекология FEFOG в партньорство с AUF и със Съвета на деканите на франкофонските медицински факултети CIDMEF започва поредица от уебинари, свързани с Covid-19.
Програмата за 2021 г. предвижда десет уебинара, които ще са достъпни през сайта на AUF. Всеки онлайн семинар ще включва 4 лекции с продължителност 20 минути и дискусия.
Първият уебинар, озаглавен “ Exercice de l’Obstétrique et Covid 19 “ / „Акушерска практика и Covid-19“ ще се проведе на 20.01.2021 г. от 16:30 ч. българско време.
За повече информация и връзка към събитието: https://bit.ly/39ojSXd